Menü Bezárás

TUDNIVALÓK AZ INVENTOR PORTAL-RÓL

Az egyetemi email címmel történő regisztrációt követően, az Inventor Portal felületén érhető el az Iparjogvédelmi Megoldás Ismertetési Űrlap (továbbiakban: Űrlap). Az Űrlap elektronikusan tölthető ki és szerkeszthető mindaddig, amíg a benyújtás (a „Submit” gomb megnyomásával) meg nem történik.

A benyújtást követően további szerkesztésre nincs lehetőség (hacsak az adminisztrátor nem jelöli meg újra „tervezetként”), de megjegyzések fűzhetők az
ismertetéshez. Tekintettel arra, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően az írásbeli ismertetést minden feltalálónak saját kezűleg kell aláírnia, kérjük az Űrlap kinyomtatott változatának aláírását is.

Az aláírásra – a benyújtó választása szerint – a  következőképpen kerülhet sor:

  1. közvetlenül a benyújtás előtt a véglegesnek szánt verziót kinyomtatja, aláírja (minden feltaláló), beszkenneli, majd feltölti az Űrlap „Dokumentumok” részébe,
  2. a benyújtást követően nyomtatja ki a végső verziót, írja alá (minden feltaláló) és juttatja el a Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központnak (akár személyesen, akár kézbesítővel, akár a szkennelt verziót e-mailen elküldve az ip@bme.hu címre).

Kérjük, hogy az elektronikus Űrlapon „Subscriber”-ként vegyék fel a dékánt vagy az Iparjogvédelmi Bizottságba delegált dékáni megbízottat is.

A benyújtásról az Inventor Portal elektronikus levél útján értesítést küld az Űrlapon szereplő feltalálóknak és “Subscriber”-ként megjelölt személyeknek. Kérjük, ellenőrizzék levelezőrendszerük Spam, Levélszemét és Junk mappáit is!